Bursaspor Başkanı Serdar Aziz ve Holmen Konusuna Açıklık Getirdi

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Serdar Aziz için Galatasaray’ın herhangi bir teklifte bulunmadığını söyledi.

Ayrıca Körüstan, Fenerbahçe’nin İsveçli yıldızı Samuel Holmen’in transferi için üzerinde çalıştıklarını belirtti.


Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Olay Spor’a yaptığı açıklamada, Serdar Aziz ile ilgili duruma açıklık getirerek, “Bana ve kulübe gelen resmi bir teklif yok. Menajeri, arkadaşlarımıza bir şeyler söylüyormuş, ama Galatasaray kulübünden aldığımız bir teklif olmadı” dedi.

“BATALLA’YA CİDDİ BİR TALİP ÇIKMADI”
Batalla'dan hala ses çıkmadığına değinen Körüstan, “Onun gibi bir isme, ciddi bir talip çıkmaması da düşündürücü. Takıma yapılacak takviyelerle ilgili yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Daum'un bizden istediği alternatifli bir takım oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

“HOLMEN ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIMIZ BİR FUTBOLCU”
Batalla’nın yerine yeni bir oyuncu baktıklarını ifade eden Körüstan, “Yerli olmadığı için yabancı alternatifler üzerindeyiz. Holmen'i zaten yazmışsınız. Onun üzerinde de çalışıyoruz. Gaziantepspor'dan şuan için herhangi bir oyuncu transfer etme düşüncemiz yok. Gurbetçiler de hedefimizde. Guido Koçer'le bir temasımız olmuştu, ama fiyatı yüksek gelmişti. Yine de görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

“KULUBÜN MADDİ SIKINTISININ GİDERİLMESİ İÇİN PROJELER HAZIRLADIK”
Kulübün maddi sıkıntısının giderilmesi için de projeler hazırladıklarını belirten Körüstan, “Bunları bir an önce hayata geçirmek istiyoruz. Yönetici katkısıyla eskiden uzun süre işler gidiyordu. Ama şimdi 1 ay bile zor çıkar. Yönetici arkadaşlarımız, sağ olsun sıkışık durumlarda katkı sağlıyorlar. Zaten bunlar her zaman olan şeyler” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA