Adanaspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, 2-0 kazandıkları Adanaspor maçında çok doğru bir taktiksel disiplinle oynadıklarını söyledi.


Maçın ardından basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kapsal, geçen hafta aldıkları 4-0’lık yenilginin ardından takımın böyle bir reaksiyon vermesinin kolay olmadığına dikkat çekti. Kapsal, oyuncularını rakibe pozisyon vermedikleri için kutlayarak, “Adanaspor bu aralar sıkıntılı ama bu maçın önemi farklıydı. Biz çok doğru bir taktiksel disiplinle oynadık. Çok pozisyon ürettik. Maçın 15 dakikalık bölümünde 3-0 öne de geçerdik. Tabi ki eksiğimiz var. 3 haftada 5 aylık alışkanlıkları değiştirmek kolay değil. Ama oyuncularım iyi niyetle çalışıyor” diye konuştu.

Şanlıurfasporlu oyuncu Mehmet Ozan Tahtaişleyen de maçın zorluğunu bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirterek, “Zaten deplasmanda gerçekten güzel bir serimiz var. Keşke bunu içerideki maçlara yansıtabilsek. Ama takım gerçekten bir reaksiyon verdi. Geçen haftaki 4-0’lık yenilgiyi unutturduk. Haftaya oynayacağımız karşılaşmadan da 3 puan alarak devreyi bitirebildiğimiz kadar üst noktalarda bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maç sonu yaptığı açıklamada, “Maalesef ne beklentileri karşılayabildik, ne de biz kendi adımıza 5 haftadaki yenilgiler serisine bugün son veremedik” dedi

Maçın ilk yarısında son derece iyi mücadele ettiklerini ama skoru değiştirme anlamında verimsiz bir tablo çizdiklerini kaydeden Eriş, “Devre arasındaki transfer bölümünü iyi değerlendirir ve Adanaspor’u gerçekte bu sıkıntılı günlerinden çıkacak oyuncu gurubunu takımımıza dahil ederiz” diye konuştu.

Adanaspor’un Brezilyalı oyuncusu Tiago Bezerra ise ilk yarıya çok iyi başladıklarını ancak gol pozisyonlarına giremediklerini söyledi

Futbolun hatalar oyunu olduğunu hatırlatan Tiago, “Kim gol atarsa o kazanıyor ve maalesef küçük bir hatadan gol yedik. Daha sonra bastırdık ama bir şekilde golü bulamadık. Baktığımızda bu durumdan bir an önce çıkmamız gerekiyor. Çünkü Adanaspor burada olmamalı. Futbolda zaten kötü sonuçlar aldığın zaman sorgulanırsınız. Yenilgiler geldikçe de kendinize olan güveninizi kaybedersiniz. Biraz güven problemi yaşıyoruz. Bu durum bizim gerçekten inanılmaz moralimizi bozuyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA