Türkiye’nin Dünya Çapındaki Gururları Bodrum’dan

14-17 Kasım tarihleri arasında ABD New Haven’daki Yale Universty’in ev sahipliğini yaptığı World Scholar’s Cup 2013’e (Uluslararası Dünya Bilginleri Kupası) katılan Bodrum Özel Marmara Koleji, birçok okulu geride bırakarak madalya ve sertifika kazandı.


Kompozisyon yazımından münazara, sanat, ekonomi, tarih, müzik ve güncel olaylara kadar birçok alanda performansların sergilendiği yarışmaya Türkiye’yi temsilen 1 öğretmen ve 3 öğrenciden oluşan takımla katılan Bodrum Marmara Koleji Takımı’na ödüllerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.

İdil Kına, Karsu Aslan ve N. Su Alan’a ödüllerini veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada “Bodrum Özel Marmara Koleji’nin, Dubai’de yapılan yarışmanın lise kısmına katılan 54 takım arasında Türkiye’yi temsil eden tek takım olması Bodrum adına büyük bir gurur olmuştur. Takımımız ABD’den de madalya ve sertifika kazanarak dönmüşlerdir. Bodrum’un adını bir kez daha tüm dünyaya duyuran öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA