Siirtspor'da Hedef Galibiyet

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, Tekirova Belediyespor karşısında 3 puan kazanmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Yardımcısı Tekin Akınay AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısının son maçında, Tekirova Belediyespor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Tekirova Belediyespor deplasmanına çok sayıda eksik oyuncuyla çıkacaklarını belirten Akınay, "Oyuncularımızdan 4'ü cezalı olduğu için bu haftaki karşılaşmada mücadele edemeyecek. Bunun yanında 3 oyuncumuzun da sakatlığı sürüyor. 7 eksik oyuncumuzla bu maça çıkacağız. Fakat biz bu olumsuzluklara rağmen teslim olmaya değil, galip olmaya gidiyoruz. Neticede 11 oyuncu ile sahadaki yerimizi alacağız" diye konuştu.

Geçen hafta oynanan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü maçında hakem hatasının mağlubiyete etki ettiğini hatırlatan Akınay, sezonun ilk yarısının son maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyerek şöyle dedi:
"Maalesef daha önce de belirttiğimiz gibi kayyumda olan takımımız en zor zamanlarından birini yaşıyor. Bu haftaki Tekirova Belediyespor maçında hem mücadele edeceğiz, hem de bu mücadeleyi skora yansıtacağız, ben buna inanıyorum. İlk yarının son maçını kazanıp sezonun 2. yarısına daha hızlı ve daha güçlü girmemiz gerekiyor. Bizim tek hedefimiz galibiyet. Oyuncularıma güveniyorum"

Kaynak: AA