Kayseri Kaski'li Oyunculardan Taraftara Ücretsiz Bilet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Kayseri KASKİ oyuncuları ve teknik heyet, bir alışveriş merkezinde, Galatasaray Odeabank maçı için bilet ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Kayseri KASKİ Antrenörü Ayhan Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Odeabank ile liderlik maçına çıkacaklarını söyledi.

Galip gelmeleri durumunda sezonun ilk yarısını lider tamamlayacaklarını ifade eden Avcı, "Galatasaray şu anda namağlup, bizde namaluptuk geçen hafta bu unvanımızı yine güçlü bir takım karşısında deplasmanda yitirdik. Dolayısıyla bu maçı telefi edip yarınki oynayacağımız Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Denk kuvvetler olduğunu düşünüyorum. Yarın güzel bir mücadele olacak" şeklinde konuştu.

Taraftarları salona çekebilmek için şehrin en kalabalık alışveriş merkezlerinden birinde stant açtıklarını ve sporcuları da getirdiklerini belirten Avcı, hem teknik heyetin hem de sporcuların vatandaşlara ücretsiz maç bileti dağıtarak karşılaşmaya davet ettiklerini dile getirdi.
Seyirci desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarına dikkati çeken Avcı, şunları kaydetti:
"Daha fazla taraftar desteği alabilmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Kızlarımız burada bazı vatandaşlara maç biletinin yanı sıra tişört, top, imzalı forma gibi hediyeler veriyoruz. Ayrıca vatandaşlar kızlarımızla sohbet edip fotoğraf çektirebiliyor. Taraftarlarımızla daha yakın oluyoruz. Onları da her karşılaşmamıza bekliyoruz. Yarın kazandığımız takdirde Türkiye liginde muhtemelen bir aksilik yaşamazsak birinci devreyi ilk sırada bitireceğiz. Rakibin kim olduğunu biliyoruz. Çok iyi bir takım. Büyük bütçeli bir takım. Ama bizim takımımızda bu yıl çok ekstra işler yapıyor. Bunun için de yarınki maçtan çok umutluyuz. Herkesi yarınki maça bekliyoruz."
Oyunculardan Bengü Arseven de geçen yıla göre bu yıl taraftar desteğini daha az hissettiklerini ve maçlara taraftarın ilgisini artırmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Galatasaray Odeabank maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Arseven, "Yarınki maç liderlik maçı, biz kazanırsak liderliği alacağız. Galatasaray kazanırsa liderliğini devam ettirecek. Buraya da taraftarımıza mesaj vermeye geldik. Bize destek versinler. Umarım yarin ki maçta onları tribünlerde görürüz" diye konuştu.

Kaynak: AA