Orduspor, Bucaspor Maçını Kazanmak İstiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Bu maçı kazandığımız takdirde inşallah devreyi ilk iki içinde bitireceğiz" dedi.

Mor-beyazlı ekip, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, hafta sonu sahasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri devam eden Anıl Taşdemir, Ufukhan Bayraktar, Eren Özen ile Tuna Kaya katılmadı.
Antrenman sonrası, AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Erkan Sözeri, fiziksel olarak ön planda olan maçlara çıkmaya başladıklarını belirtti.

Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Sözeri, "Hava şartları ortada. Oyuncularımızın üst düzey mücadele edeceği ve inşallah iç sahadaki sıkıntımızı da giderebileceğimiz güzel bir 3 puan almayı hedefliyoruz. Burada hata yapmak istemiyoruz. Çünkü bu maça kritik bir viraj olarak bakıyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde inşallah devreyi ilk iki içinde bitireceğiz" diye konuştu.

Sözeri, Anıl, Ufukhan, Eren ve Tuna'nın sakatlıklarının devam ettiğini, bu oyuncuların ikinci yarıya hazırlanacağını kaydetti.

Kaynak: AA