Kocaelispor'da Alacakların Ödenmesi

Kocaelispor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, takımlarının BAL Ligi'ne düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının alacaklılarla olan pazarlık güçlerini arttırdığını söyledi.

Uzun, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kulübün yaklaşık 16 trilyonluk bir borcu olduğunu söyledi.

Tüm gelirlerin temlik altında olduğunu vurgulayan Uzun, hiçbir siyasi kurum, oda ve sivil toplum kuruluşundan desteklerinin olmadığını, sadece Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO) verdiği 20 bin liralık bir yardımın olduğunu kaydetti.

Uzun, takımın BAL Ligi'ne düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının alacaklılarla olan pazarlık güçlerini arttırdığına işaret ederek, şunları söyledi:
"BAL'a düşerse kimse bir şey elde edemeyecek. Biz de bu noktada yaptığımız görüşmelerde durumu iyi noktaya getirdik. Serhat Akın'a ulaşamadık, şu anda en büyük sorun o görülüyor. Saffet Sancaklı'dan destek istedik, o da en kısa sürede temas sağlayıp konuyu çözebileceğini dile getirdi. Ayrıca, Bülent Uygun'la konuştuk. Bize söz verdi, konuyu en kısa sürede çözeceğini söyledi.

Serhat Akın dışında Julio Sezar var. Bu oyuncuyu Güvenç Kurtar hocamız getirmiş. Bu konuda destek isteyeceğiz. Yılmaz Vural hocamız ve Sefa Sirmen başkanımızla da Engin Korukır hocam görüştü. Kendilerinden söz aldı, onlara teşekkür ediyorum."
Akeem Agbetu ile ilgili problemi de çözdüklerini kaydeden Uzun, eski oyuncuları Özden'in kendilerine çok yardımcı olduğunu, bunların çok sevindirici olduğunu vurguladı.
"Öncelikli olarak zorluk çıkaracak olan oyuncularla görüşmeye başladık" diyen Uzun, "Problemsiz birçok oyuncu var. Oyuncular, 'Biz öteleriz ancak bir kişi para alırsa biz de size yardım etmeyiz' diye söylüyor. Yarından itibaren görüştüğümüz herkesle noterden belgeleri almaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA