Büyükşehir Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine yönelik 2004 yılında başlattığı malzeme yardımının bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştirecek.

21 branşta dağıtılacak ve 221 amatör spor kulübünün yararlanacağı malzeme yardımı için İzmit’te bir tören gerçekleştirilecek.
Malzeme Yardımı için ilk tören İzmit’te Uluslararası İnterneks Fuar Alanı’nda yapılacak. 13.00’te başlayacak törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar da katılacak.

Amatörün bayramı olan malzeme yardımından Kocaeli genelinde faaliyet gösteren kulüpler yararlanacak. 21 ayrı branşın malzemelerinin dağıtılacağı paketler içinde her branşa ait çeşitli malzemeler yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi; futbol, basketbol, güreş, atletizm, engelli güreş, engelli atletizm, atıcılık, boks, dağcılık, hentbol, karate, kickboks, masa tenisi, muaythai, özel sporcu branşları, tekvando, wushu, voleyboy, sualtı ve satranç branşlarında faaliyet gösteren faal kulüplerin toplam 316 takımına malzeme verecek.

Kaynak: İHA