Bağlar Belediyesi Çocukları Spora Yönlendiriyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 7 yıl önce belediye tarafından kurulan Bağlar Belediyespor, çocukları spora yönlendiriyor.

Bağlar Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Özgür Büyük yaptığı açıklamada, bölgesel lig maçlarına devam ettiklerini belirterek, ilçe bünyesindeki okulları tek tek dolaşarak öğrencileri takıma kattıklarını söyledi.

Spora yönlendirdikleri çocukları servisle aldıklarını kaydeden Büyük, şöyle konuştu:
"Çocuklarımızdan tek bir beklentimiz var, o da Bağlar Basketbol Takımı'nın üst yapısında oynayabilecek kapasiteye gelmeleridir. Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) öncelikli amacımız. bulunduğumuz grupta ilk 3'e girerek 3. Lige çıkmaktır. 6 takımın oluşturulacağı 3. Lig'de de ilk dörde girip final grubuna kalmaktır. Tüm zorlukların üstesinden gelebilmek için Başkanımız Yüksel Baran başta olmak üzere eş başkanlarımız Sema Koç ve Sebahattin Kızılkan'a çok teşekkür ederim. Bize çok büyük destekleri oldu.".
Bölgesel lig maçları kapsamında son olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımını 29 sayı farkla yendiklerini dile getiren Büyük, "Gençlerimizi, çocuklarımızı spora davet ediyoruz. Bağlar'daki tüm çocuklarımızı bünyemize katmak istiyoruz. Bağlar Belediyesi ailesine girmek isteyen herkese kapımız açıktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA