Sneijder: Manchester United mı?

Sarı kırmızılı ekibin Hollandalı yıldızı hakkında çıkan transfer dedikodularını yanıtladı.

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, Manchester United'a transfer olabileceği yönünde çıkan haberler hakkında bir bilgisi olmadığını söyledi.

Juventus maçının ardından NOS'a açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki oyuncu transfer dedikouları ile ilgili, "Ben de sizin kadar biliyorum. Bu konu hakkında gazeteden bir şey okumadım ama haberleri duydum. Şu an için böyle bir şey yok ama her zaman transfer dosyası açıktır ve bu gibi kulüplerle bağlantılarım olur." ifadelerini kulandı.

Hollandalı oyuncu, bilmediği bir konu hakkında açıklama yapmak istemediğini, "Bunlar bazen sinir bozucu olabiliyor çünkü bunu taraftarlara açıklamak durumunda kalıyorum. Türkiye'deki taraftarlar oldukça duygusal ve tutkulu. Bilmediğim bir şey hakkında açıklama yapmak istemiyorum." sözleri ile dile getirdi.

Son olarak Türkiye'de mutlu olduğunu söyleyen Sneijder, "Tekrar söylüyorum sizin bildiğinizden daha fazla bir şey bilmiyorum. Galatasaray'da çok mutluyum ve Şampiyonlar Ligi'ne devam edebildiğimiz için çok sevinçlyim. Neler olabileceğini bilemezsiniz ama önemli olan şey şu an burada mutlu olmam." şeklinde konuştu.