Golün adı: Sneijder

Galatasaray'ın Juventus'u 1-0 yendiği maçta karşılaşmanın tek golünü atan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray tarihine geçti.

Sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma şansı bulamayan oyuncunin tedavi için yurt dışına çıkması kriz yaratmıştı. Yönetim Sneidjer'in izinli olduğunu belirtirken Teknik Direktör Roberto Mancini, oyuncu hakında bilgi sahibi olmadığını açıklamıştı. Mancini, önceki gün Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada da Sneijder'in zorlu maçta oynayıp oynamayacağı ile ilgili şunları söylemişti: “Sneijder'in durumu şu anda iyi ama dürüst olmak gerekirse 90 dakikayı çıkarabilir mi bundan emin değilim. 60-65 dakika oynayabilir. Umarım bu süreyi 90 dakikaya kadar çıkarabilir.”

Maç yarım kalınca Sneijder sahada 90 dakika kalma fırsatı buldu. 85. Dakikada skor tabelasını değiştiren Hollandalı oyuncu maçın uzatma dakikalarında yerini Ceyhun Gülselam'a bıraktı.

Sneijder Galatasaray formasıyla ilk golünü Orduspor maçında atmıştı. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü ise eski takımı Real Madrid'in ağlarına yollamıştı.