Galatasaray-juventus Maçı Kaldığı Yerden

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dün kar yağışı nedeniyle tatil edilmek zorunda kalınan Galataaray-Juventus mücadelesi, tekrar başladı.

Maçın 31. dakikasında hakem Pedro Proença'nın takım kaptanları ve teknik heyetleriyle yaptığı görüşmenin ardından önce 20 dakika ara verdiği sonra da tatil ettiği müsabaka, kaldığı yerden itibaren oynandı.
Takımlar, kural gereği maçın tatil edildiği andaki 11'leriyle müsabakaya başladı.

Karşılaşmaya Galatasaray topa sahip olduğu durumda start verildi.

Ayrıca, maçın duraklama anında saha kenarında tedavi olan Eboue, maça kenardan dahil oldu.

- "Cim Bom" tur için sahada

Gruptaki diğer maçta Real Madrid'in dün Kopenhag'ı yenmesiyle UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı garantileyen "Cim Bom", UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmek için galibiyet hedefiyle sahadaki yerini aldı.
Real Madrid'in Kopenhag karşısında kazanması nedeniyle grupta 3. olmayı garantileyen Galatasaray takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek için Juventus'u yenmek zorunda.

- Saha yoğun bir çalışmayla temizlendi

Dün başlayan müsabaka bir anda bastıran yoğun kar yağışı sonrası tatil edilirken, gece boyu devam eden yağış sabah saatlerinde saha zeminini tamamen kapladı.
Maçın oynanması için yoğun bir çalışma gerçekleştirilirken, kulüp çalışanları ve Şişli Belediyesi tarafından gönderilen kar temizleme aracı, müsabakanın başlamasına 1 saat zaman kalana kadar aralıksız çaba sarf etti.
UEFA yetkililerinin ve hakemlerin incelemelerinin ardından müsabakanın oynanmasına engel olacak bir durumun bulunmadığı tespit edildi.

- Tribünler bu kez boş kaldı

Galatasaray-Juventus karşılaşmasında dün Türk Telekom Arena tribünleri dolarken, bugün ise ilgi oldukça düşük kaldı.
Maçın tekrar oynanma saatinin çalışma saatine denk gemesi nedeniyle taraftarların önemli bir bölümü müsabakayı izemeye gelemedi.
Öte yandan karşılaşma öncesi taraftarlar, dün kullandıkları biletler tekrar kontrol edilerek stada alındı. Yırtılmış dahi olsa bilet parçalarını yanında getiren taraftarlar içeri sokulurken, bileti bulunmayanlar ise maçı izleyemedi.
Ayrıca, Juventus taraftarlarına ayrılan rakip takım triününün de düne oranla büyük ölçüde boş kaldığı görüldü.

Kaynak: AA