Beşiktaş, Vodafone Arena’nın İnşaat Ruhsatını Aldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı yapı inşaat ruhsatını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmanil Ünal’dan aldı.

Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı’nın projesinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.


Beşiktaş Belediyesi’nin Levent’teki binasında düzenlenen toplantıyla, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’a Vodafone Arena Stadı’nın yapı inşaat ruhsatını takdim etti. Ruhsatı aldıktan sonra konuşan Fikret Orman, projenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, “Negatif haberler yapılsa da gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyoruz ve söylediklerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz. Aldığımız inşaat ruhsatıyla beton işlerine artık başlayacağız. İsmail Ünal bizlere çok destek oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tüm izinler alındı. Aramızdaki protokol stat kapasitesi arttığı için koltuk ve otoparkla paylaşımıyla ilgili. Beton işlerine başlamamızla birlikte kamuoyunun bu projeye daha çok sahip çıkacağını düşünüyorum. Koltuk ve loca talebi var. Yavaş yavaş bunları vermeye başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuyla alakalı bir tanıtım yapacağız. Yeni stadımız için gece gündüz çalışıyoruz. Beşiktaşlıların alın terleriyle yapılan modern bir stadımız olacak. Vodafone Arena Stadı’nda hiçbir sorunla karşılaşmamak için en ince ayrıntıları bile düşünüyoruz. Hava koşullarının stadımızda yapılacak faaliyetleri aksatmayacağını söyleyebilirim” dedi.

ÜNAL: “BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN İSİMLERİ TARİHE YAZILACAK”
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptıkları işlerle tarihe geçeceğini ifade ederek, “80’li yıllardan beri bu kulübün üyesiyim. Şimdi böyle bir durumda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. İnönü Stadı’nda ilk golü Süleyman Seba atmış ve o isim daha sonra Beşiktaş tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı. İnönü Stadı futbol başta olmak üzere birçok önemli spor faaliyetine ev sahipliği yaptı. Fikret Orman ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının adını da tarih yazacaktır. Kendileri bu iş için çok yol aldılar. 43 bin kişilik stat en modern yapılardan biri olacaktır. Tüm Beşiktaşlılara çağrıda bulunuyorum. Loca ve bilet satışları bir an evvel yapılmalı. Bu işe emek verenleri gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA