TFF'den G.Saray'a cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetici Mustafa Beyazlı, Drogba ve Eboue'nin Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkedilmesi sonrası yapılan sert eleştirilere cevap verdi. Beyazlı, Devrim Zengi'ye konuştu.

Bu konuyla ilgili şuanda birşey söylemem doğru olmaz. Disiplin kurulu gereken görüşmeleri yapsın ondan sonra Federasyonun bir görüşü vardır. Bu da herkes tarafından paylaşılır yani şuan bunu konuşmak için doğru bir zaman değil diye düşünüyorum.

‘'BURASI ÇADIR DEVLETİ…''
Arkadaşlarımız onlara nasıl rezil ediyormuşuz onlara bir sorsunlar. Siz onlara sorun. Yani onu ben söylemedim ki nasıl rezil olduğumuzu onlar açıklasalar daha iyi olur herhalde. Bir kural var burda izin almadan herkes her dediğini yaparsa burda bir kaos olur yani bu izin almak koşulu ile herkes pankartla çıkabiliyor değil mi? Bana kimsenin dediği bir şey yok ki herkes kafasına göre bir şey yaparsa, burası çadır devleti değil yani. Kural var bu kurallarada uymak lazım.

KARARI FEDERASYON VERİR
Arkadaş ne demiş ne dememiş zaten değişik bir durum var. Yarın disiplin kurulu çıkar gereksinimini açıklar arkadaş çıkmış birşey söylemiş o onu bağlar o söylediği federasyon resmi olarak bir cevap verir. Yarın Disiplin Kurulu görüşmesinden sonra değil mi yani şuanda cevap verme aşamasına gelmedik ki konu yani burda bir olay var. Eylem var eylemle ilgili bir gerekçe ortaya çıkacak yani bu gerekçe ortaya çıkar ve tatmin olmazsa kamuoyu biz oturup konuşuruz.