Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, kulüplerinin çok sayıda sporcu yetiştirdiğini kaydetti.

Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel, bölgesel ve ulusal turnuvalarda elde ettikleri başarılarla ilçeyi temsil ettiklerini belirterek, özellikle basketbol takımının başarı grafiğini sürekli olarak yükselttiğini söyledi
Çorlu'da profesyonel anlamda ilkleri başarmak için mücadele ettiklerini ifade eden Eligül, "Halkımızın da desteğiyle her geçen gün daha fazla büyüyerek profesyonel liglere çıkmayı hedefliyoruz. Başta Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan olmak üzere, halkımıza ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.'' dedi.

-Çorlu Kent Konseyi "Eğitim günleri" programı
Çorlu Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Eğitim günleri" programı çerçevesinde, ''İş güvenliği uygulamaları'' eğitimi verildi.

Çorlu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, iş güvenliği uzmanı Mustafa Yeşildal, İş Güvenliği Kanunu'nda değişen tüzük ve maddeler doğrultusunda işveren ve işçilere bilgi verdi.
Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur da, eğitim seminerlerinin Çorlu'da büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Seminerlerin, halkın istek ve beklentileri doğrultusunda şekillendiğini belirten Cesur, "Bizler de bunu başarmanın memnuniyetini yaşıyoruz ve bizlerden desteğini esirgemeyen, başta Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan olmak üzere, konuşmacılarımıza, katılımcılarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz'' dedi.


Kaynak: AA