Hafta İçi Memur Hafta Sonu Voleybolcu

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü'nde proje koordinatörlüğü yapan Ali Kasım Bulut, aynı zamanda Voleybol 2. Ligi Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Genç Kafkars Spor'un da takım kaptanlığını yapıyor.

Küçüklüğünden bu yana voleybola ilgisi olan Bulut, hafta içi Kars Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki görevini yerine getirirken, hafta sonları da kaptanlığını yaptığı takımıyla müsabakalara çıkıyor.
Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıl öğretmen olarak görev yaptıktan sonra proje koordinatörlüğü görevine getirildiğini ifade ederek, aynı zamanda voleybolcu olduğunu söyledi.

Kars'ın tek voleybol takımın olan Genç Kafkars Spor'da da forma giydiğini dile getiren Bulut, "Bu takımın hem kuruculuğunu yaptım hem de şu an kaptanlığını yapıyorum. Tabii ikisi bir arada zor gidiyor. Hafta içi saat 17.00'ye kadar çalışıyoruz. Akşamları da antrenmanlara geliyoruz. Hafta sonları da evimizde ve deplasmanda maçlarımız oluyor. Aynı zamanda tiyatro ekibimiz de var. Tabii bunları hem sevdiğim ve hobim olduğu için yapıyorum" dedi.

Bulut, kendi işine mesai ayırdığı kadar voleybol ve tiyatroya da vakit ayırdığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:
"Tiyatro ekimiz ve voleybol takımımız tamamen Kars'ı temsil ediyor. Çok mutluyum çünkü memleketim için bir şeyler yapma fırsatım oluyor. Voleybol ve tiyatroyla Kars'ı farklı alanlarda temsil etme fırsatımız oluyor. Voleybola 6. sınıfta başladım. Lise bitinceye kadar burada oynadım sonra üniversitede fakülte takımında oynadım. Kars'a dönünce çocukluğumdan beri bir hedefim vardı, inşallah Kars'ı profesyonel lige taşırız diye. Nihayetinde üniversiteden mezun oldum 3-4 yıl çalıştıktan sonra merkeze geldim ve benimle beraber çocukluğumda voleybol oynayan arkadaşlarımı topladım ve Genç Kafkars'ın çatısı altında takım kurduk."
- "Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın otobüsleri Kars'ta niye dolaşmasın"
Bir yıl bölgesel ligde oynadıktan sonra aynı yıl üçüncü lige yükseldiklerini anımsatan Bulut, geçen yıl da Voleybol 2. Ligi'ne çıkma fırsatını yakaladıklarını vurguladı.
İmkan bakımından zorlandıklarını ancak takımın başarısı için çalıştıklarını anlatan Bulut, "Takım şu an 12 takımlı ikinci ligin son sıralarında. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı.

Biz tabii bu lig için yeterli değiliz gerçekçi olmak lazım. Profesyonel arkadaşlarımız geldi, şu an çalışıyorlar. Son maçlarda biraz daha başarılıyız. İnşallah ilerleyen süreçte yukarı sıralara doğru çıkacağız. Bu yıl olmasa bile ilerleyen süreçte birileri de destek olursa birinci ligi hedefliyoruz. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın otobüsleri Kars'ta niye dolaşmasın. İnşallah böyle devam edersek birinci lige de yükseliriz çünkü herkes gönüllü, elinden geleni yapıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA