Bursalı Hakemlere Tse Belgesi

Faal Futbol Hakemleri Derneği tarafından yürütülen “Altın düdük" kalite gelişim çalışmalarına TSE-ISO-EN 9000 belgesi verildi.


Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi tarafından hayata geçirilen “Altın düdük" kalite gelişim çalışmalarına Türk Standartları Enstitüsü tarafından TSE-ISO-EN 9000 belgesi verildi.

 Gold Balo Salonu'ndaki törenle dereceye giren hakem ve gözlemcilere plaket ve başarı belgeleri verildi.

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Recep Kayın, gelinen noktanın Bursa hakemliği açısından çok büyük başarı olduğunu belirterek, “MHK tarafından atandıktan sonra yönetim kurulu ile birlikte Bursa hakemliği adına önemli çalışmalara imza attık. Altın düdük kalite gelişim çalışmaları önem verdiğimiz bir faaliyetti. Bunu da en güzel şekilde yaparak, Türk Standartları Enstitüsü tarafından  TSE-ISO-EN 9000 belgesine layık görülmemiz bizim için mutluluk verici oldu. Artık çıta yükselmiştir. Hakemlerimize en iyi hizmetleri vereceğimiz bir dernek binası için çalışmalara başladık. Kent Meydanı tarafından bir binada hizmet vereceğiz. Hakem ve gözlemci arkadaşlarımızın kendi dernekleri olacak. Ben bugün burada ödüle layık görülen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kayın, 'Türk futbol tarihinde Beşiktaş ve Bursaspor'dan sonra 3. kez bu belgeyi Türkiye Faal FutbolHakem Gözlemcileri Derneği Bursa şubesinin olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA