''Unutmayacağım''

Beşiktaş'ta Slaven Bilic, Fenerbahçe karşısında alınan 1 puandan memnun olduğunu söyledi, Tolga Zengin ise "1 puan bizi memnun etmedi, memnun olacak durum yok" dedi.

"10 kişi kalınca rakip, cesaretli olsak farklı olurdu, geri çekildik, bu da bize yakışmadı. Bize yakışan bir mücadele olmadı. Onların daha çok pozisyonu vardı. 1 puan bizi menmnun etmedi, memnun olacak bir durum yok. 3 puan almamız gerekiyordu ama canları sağolsun".

"Maçtan önce açılan bir pankart var, beni çağırdılar, acının rengi olmaz, anneler kutsaldır ve annelerin takımı olmaz. Maç öncesi ve içinde geçmiş olsun dileklerini sunan herkese teşekkür ederim. Maç içinde küfürler oldu genele yaymamak lazım. Bu maç için teşekkür ediyorum, ben bunları unutmam. Trabzonspor'dayken stadın sesi kısılıp anneme küfür edildiği günü de unutmayacağım. Gün olur hesabı sorulur, bugün için herkesten Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum dualarını esirgemeyen herkese. Annem ve şehit anaları başta olmak üzere tüm annelerin elinden öpüyorum".

"Acının rengi olmaz ve anneler kutsaldır"
Mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, maçtan önce annesinin rahatsızlığı nedeniyle açılan pankarta teşekkür etti.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe taraftarının kendisini çağırdığını hatırlatan Tolga, şöyle konuştu:
"Maç başlarken Fenerbahçe taraftarları beni çağırdı. Acının rengi olmaz ve anneler kutsaldır, onların takımı olmaz. Maç öncesinde ve içinde yapılanları unutmam. Küfürler oldu ama çok önemli değil. Bu maç için anlayışlı ve duyarlı oldukları için Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bunları unutmam. Aynı şekilde 2 sene önce Trabzonspor'dayken bu stadın müziği kapatılıp, anneme küfür edilmesini de unutmam. Her şeyi bir kenara yazarsınız ve zamanı geldiğinde hesaplaşırsınız. Onları da bunları da unutmayacağım."

Tolga Zengin ayrıca, 3-3'lük sonucun kendisini memnun etmediğini anlatarak, "Bize yakışan bir mücadele olmadı. Bu sonuç memnun etmedi. Buraya 3 puan almak için gelmiştik. Rakibimiz 10 kişi kalmışken memnun olacak bir durum yok" dedi.