Eskişehirspor - Kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendi evlerinde iki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Gelecekten umutlu olduğunu anlatan Sağlam, “Kardemir Karabükspor son haftalarda iyi sonuçlarla beraber morali yüksek bir ekip. Disiplinli oynayan, takım savunmasını iyi yapan bir ekibe karşı oynadık. Böyle bir takıma karşı ofansif anlamda gol ararken, bu ekibe gol pozisyonu da vermemeniz gerekiyor. 90 dakikada pozisyon vermeden ve gol yemden maçı bitirmek bizim için güzel. İlk devrenin başında ve ikinci devrenin sonunda iyi oynadık. Ama daha üretken olabilirdik. Defansif anlamda çok problemimizin olmadığını biliyoruz ama bu istek ve arzuyla, oyunun hakimi tamamen bizken daha üretken olmalıyız. Bundan sonra buna çalışacağız. İki haftadır maçın adamı rakip kaleciler oluyor. Bu da bizim şanssızlığımız diyelim. Kendi sahamızda iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Eksiklerimizi gidererek daha iyi olacağımıza inanıyorum. Kalan 4 haftada alabileceğimiz puanları alarak ilk devreyi böyle kapatmak istiyoruz. Devre arasında da gerekli hamleleri yapacağız. Ben bu takımdan memnunum ve gelecekten de umutluyum” dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular Tello ve Tarık, kazanmayı çok istediklerini ama bir türlü golü bulamadıklarını ve Kardemir Karabükspor’un Eskişehir’e bir puan için geldiğini kaydederek, yinede sahadan bir puanla ayrıldıkları mutlu olduklarını belirttiler.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Eskişehirspor deplasmanından bir puanla ayrılmanın kendilerini mutlu ettiğini aktararak, “İlk devresi oldukça dengeli geçen bir maç oldu. Bizim pozisyon üstünlüğümüz fazlaydı ama son vuruşları yapamadık. Eskişehirspor, iyi oynayan pas yapan bir ekip. Biz hızlı hücum ederken sıkıntı yaşadık. Bu yüzden de Eskişehirspor bize karşı baskılı oynadı. Böyle bir deplasmandan alınan bir puan, bizim için altın değerinde. Buradan mutlu ayrılıyoruz. Eskişehirspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kardemir Karabüksporlu futbolcular Sow ve Pedersen, Eskişehirspor deplasmanından bir puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, önlerindeki maçlara bakacaklarını söylediler.

Kaynak: İHA