Beşiktaş, Bucaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular iki gruba ayrıldı. Dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinde forma giyen Beşiktaşlı futbolcular salonda çalıştı ve rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise antrenmana ısınma koşularıyla başladı.

Ardından 5'e 2 top kapma çalışması ve dar alanda tek pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, kontrol pas ve yarım sahada yapılan taktik maçıyla antrenmana devam etti. Streching hareketleriyle idman sona erdi.

Dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan Veli Kavlak’ın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi ve futbolcunun sağ kasığında birinci derece yırtık olduğu tespit edildi. Veli Kavlak’ın tedavisine hemen başlandı. Fenerbahçe maçı sonrası tedbir amaçlı MR’ı çekilen Tomas Sivok’un ise sağ dizinde ödem tespit edildi ve Çek futbolcunun da tedavisine başlandı.

Sol diz ve sol ayak bileğinde ağrısı bulunan Filip Holosko bu sabah yapılan antrenmanda yer almadı. İzinli olan Tolga Zengin de çalışmaya katılmadı.

Kaynak: İHA