Adanaspor - Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 15. haftasında konuk ettiği Bucaspor’a 3-2 yenilen Adanaspor’da teknik direktör Levent Eriş, “Kalan maçlarımızdan alabildiğimiz kadar en yüksek puanı almaya çalışacağız” dedi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eriş, maçın skorundan dolayı üzgün olduğunu ifade ederek, “Böyle önemli bir maçta golü erken bulmamıza rağmen oyunun henüz başlarında, skorun çok da önemli olmadığı bir bölümde kendi alanımıza çekilmeyi maalesef problemli bir şekilde yaşadık” şeklinde konuştu

Eriş, kalan 3 maçlarının daha olduğunu hatırlatarak, “Bu maçlardan alabildiğimiz kadar en yüksek puanı alacağız. Özür diliyorum. Bu mağlubiyet hakikaten özellikle bizim puan puana olduğumuz bir süreçte hiç de doğru bir kayıp olmadı” diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Bahadır ise maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede Adanaspor’un zor bir deplasman olacağını bildiklerini söyleyerek, şunları kaydetti:
“Adanaspor da biz de alt sıralardan kurtulmak için mücadelemizi veriyorduk. Her zaman söylediğim gibi ben bu çocuklara güveniyorum. Onların alınan sonuçlardan dolayı öz güven kaybı olmuştu. Ama ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar da kendilerini toparlayarak Bucaspor’a emeklerini harcadılar. Hepsine teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA