Başbakan Erdoğan, Polonya'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'un kondisyon ve takım dayanışmasını başarılı bulduğunu belirterek, "Trabzonspor'un bu başarılı sürecinin artarak devamını diliyorum. Arka arkaya 5 deplasmanda galibiyeti yakaladılar bu da tabii güzel bir performans" dedi.


Başbakan Erdoğan, Varşova'da konaklayacağı otele gelişinde gazetecilere Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan Legia Varşova-Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi.

İsveç'ten gelmesi nedeniyle karşılaşmanın son dakikalarına yetişebildiğini ifade eden Erdoğan, stadyumun kapısına geldiklerinde arka arkaya Trabzonspor'un gollerini attığını söyledi.

Erdoğan, "Golleri görme imkanımız olmadı ama neticeyi gördük. Tabii deplasmanda böyle 2-0'lık net galibiyeti almış olması hakikaten mutluluk verici" dedi.

Trabzonspor'un gelecek haftalarda Limasol daha sonra Lazio ile karşı karşıya geleceğini ifade eden Erdoğan, "Lazio maçı deplasmanda olsa da bir üst gruba çıkma noktasında sıkıntıyı atlatmış olacak. Trabzonspor, kondisyonuyla gerek dayanışmasıyla gördüğüm kadarıyla başarılı bir futbol sergilediler. Trabzonspor'un bu başarılı sürecinin artarak devamını diliyorum. Arka arkaya 5 deplasmanda galibiyeti yakaladılar bu da tabii güzel bir performans" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, Trabzonspor'un başta teknik kadrosu olmak üzere sprocularından malzemecilerine varıncaya kadar hepsini kutladığını belirtti.

Erdoğan, maçı Polonya Başbakanı Donald Tusk ile izlediğini de belirterek, maç sonrası soyunma odasında teknik heyet ve sporcularla görüştüğünü, hepsini kutladığını kaydetti.

Erdoğan, "Kendilerini tebrik ettim, tabii terliydiler, terleri üzerinde soğumasın istedim, sadece tebrik edip, müsadelerini aldım" dedi.

Kaynak: AA