Aziz Yıldırım ve Futbolculardan Ersun Yanal’a Ziyaret

Geçirdiği anjiyo sonrasında kalbine stent takılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı tedavi gördüğü hastanede sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolcular da ziyaret etti.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı tedavi gördüğü hastanede öğle saatlerinde Başkan Yıldırım ziyaret ederken, akşam saatlerinde ise Yardımcı Antrenörler İsmail Kartal ve Volkan Kazak, İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu ile futbolcular Volkan Demirel ve Mehmet Topuz ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Ersun Yanal’ın sağlık durumu ile ilgili konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yanal'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve Pazar günü Galatasaray derbisinde takımın başında olacağını söyledi.

Sarı-lacivertlilerin başarılı kalecisi Volkan Demirel de Yanal'ın durumunun iyi olduğuna değinerek, “Antrenmana çıkmadan önce bu haberi aldık. Endişelendik. Kendisini de görünce rahat bir nefes aldık. Hocamızın durumu gayet iyi. Ailesi de yanında. Yarın bizimle birlikte olacak. Eski sağlığından daha iyi durumda olacak. Keyifli ve mutlu. Ailesi yanında. Kendisiyle konuştuk ama doktorlar fazla izin vermedi” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA