Trabzonspor Avrupa'da Liderliğini Sürdürmek İstiyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. maçında Polonya'nın Legia Varşova takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, grupta henüz puanı bulunmayan rakibini yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.


Grupta ilk maçında deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımını 2-1 yenen, ikinci karşılaşmada sahasında Lazio ile 3-3 berabere kalan, üçüncü maçında ise yarınki rakibi Legia Varşova'yı sahasında 2-0 yenerek 3 maç sonunda 7 puan ile lider durumda bulunan bordo-mavililer, Polonya temsilcisi karşısında alacağı sonuçla gruptan çıkma yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Avrupa kupalarında en son yenilgisini 23 Şubat 2012'de deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında 4-1'lik sonuçla alan ve o tarihten sonra 621 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen, bu sezon da 9 Avrupa maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, Polonya'da iyi sonuçlarını sürdürmeye çalışacak.

-Fransız hakem yönetecek

Legia Varşova Stadyumu'nda 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Ruddy Buquet yönetecek. Buquet'in yardımcılıklarını Guillaume Debart ve Laurent Stien yapacak.

-Grupta puan durumu

Trabzonspor'un lider durumda bulunduğu J Grubu'nda dördüncü maçlar öncesi puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P

-----------------------------------------------------------

1-Trabzonspor 3 2 1 0 7 4 7

2-Lazio 3 1 2 0 4 3 5

3-Apollan Limassol 3 1 1 1 2 2 4

4-Legia Varşova 3 0 0 3 0 4 0

Kaynak: AA