Potada Maçın Ardından

Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubunda Slovak takımı Good Angels Kosice'e 77-69 mağlup olmalarına ilişkin, "Bir uzun oyuncumuz olsaydı bu takımı yenerdik" dedi.


Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Oyuncularını karşılaşmanın genelinde gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Avcı, şöyle devam etti:

"Kayseri için tarihi bir gündü. Takımımız ilk kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi maçına çıktı. Çok güçlü bir gruptayız. En güçlülerinden birine karşı bugün mücadele verdik. Rakibi tebrik ediyorum, 9 senedir Avrupa Ligi'nde oynuyorlarmış. Tecrübeleri maçın sonunu belli etti. Biz çok iyi oynadık elimizden gelenin fazlasını yaptık. Bir uzun oyuncumuz olsaydı bu takımı yenerdik. Eğer öyle bir oyuncumuz olursa deplasmanda kesin yeneriz."

- Good Angels Kosice cephesi

Good Angels Kosice Başantrenörü Maros Kovacik ise zorlu bir mücadeleden galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamanın önemli olduğunu vurgulayan Kovacik, "İlk maçımızdan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri ve iyi oyunlarından dolayı kutluyorum. Rakibimiz de iyi mücadele etti. İlk kez oynadıkları Avrupa Ligi'nde bizi zorladılar" diye konuştu.

Kaynak: AA