Galatasaray Odeabank Farklı Kazandı

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu maçında İspanya'nın Perfumerias Avenida ekibini 81-56 mağlup etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, güçlü bir takımla oynadıklarının altını çizerek, “Atletik bir ekip, etkili uzunları olan bir takım. Oyuncu arkadaşlar müthiş konsantreydiler. Mücadeleden ve azimlerinden dolayı kutluyorum. Zor bir maç bekliyordum ancak bizim için rahat bir mücadele oldu. Skor olarak fark gözükse de oyuncularım her top için farka bakmaksızın mücadele etti. Galatasaray'da oluşturmak istediğimiz kültür bu. Yeni bir takımız, günden güne daha iyi olacağız” dedi.

ALBA TORRENS: “İYİ BAŞLAMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”
Sarı-kırmızılı takımın oyuncusu Alba Torrens ise mücadeleye çok konsantre başladıklarını belirterek, “Gerçekten çok güzel bir ilk yarı performansı sergiledik. Skora bakınca bizim için çok kolay bir maç gibi gözüküyor ancak Euroleague'de her maç çok zordur. İyi başlamak bizim için çok önemliydi. Aynı şekilde ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

PERFUMERİAS AVENİDA CEPHESİ
Perfumerias Avenida Başantrenörü Victor Lapena, Galatasaray Odeabank ve bütün oyuncuları tebrik ederek, "Maçın başından sonuna kadar iyi performans ortaya koydular. Bize gelince istediğimiz ritmi bir türlü tutturamadık. Eksikliklerimizi telafi etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

MARTA XARGAY: "FARKI KAPATMAK İÇİN ÇALIŞTIK AMA GALATASARAY'A YETİŞEMEDİK"
Perfumerias Avenida basketbolcusu Marta Xargay, oyunun başındaki rahatlıklarının farkın açılmasına neden olduğunu belirterek, “Bu yüzden geri düştük. Son çeyrekte daha iyi oynadık ve farkı kapatmak için çalıştık ama fark çok fazla açıldığı için Galatasaray'a yetişemedik. Onları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA