Boluspor - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Boluspor'un kendi evinde 2-1 mağlup olduğu Orduspor maçının ardından iki takım teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, yorucu maç programı olduğuna değinerek, “Rakibimiz iç sahadan çok dış sahada iyi performans sergiliyordu. Buraya dış sahada yenilgisiz geldiler. Bunu tattırmak istedik ama olmadı. Neticede kazanmak için çıktığımız maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Hafta arası kupada maç oynadık. Üç günde bir maça çıkarak oyuncularımız yoruldu” diye konuştu.

Boluspor’un genç oyuncusu Orhun Öztürk, baskılı oynadıklarını vurgulayarak, “Lideri evimizde ağırlayarak yenilgi tattırmak istedik. İlk dakikalarda baskılı oynadık ancak golü bulamadık. Kalemizde golü gördükten sonra baskımız devam etti ama galibiyet golü gelmedi” diye konuştu.

Boluspor’un kaptanı Fatih Şen ise Karşıyaka deplasmanında mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyerek, “Bugün için fazla söylenecek bir şey yok. Bu takımı bugünlere futbolcular ve teknik heyet olarak bizler getirdik. Bundan sonra da gerekeni biz yapacağız. Önümüzdeki Karşıyaka maçını mutlak kazanmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

ORDUSPOR CEPHESİ
Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve maçı değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “İlk 20 dakikalık bölümde çok iyi oynadığımız söylenemez. Ancak golü bulduktan sonra kendimize geldik. Bolu’nun rakımının futbolcuları etkilediğini düşünüyorum. İlk yarıyı önde kapatmamız moral oldu. İkinci yarıda bölgesel olarak iyi paslar yaptık. Neticede ikinci golü de bulduk. Ancak bu maçta farkı önleyen Boluspor kalecisi Atacan’ı tebrik etmeden geçemeyeceğim. İyi işler yaptı” dedi.

Ordusporlu futbolcu Selahattin, rakibin ilk dakikalarda baskılı oynadığını söyleyerek, “Zorlu bir deplasmana geldik. Rakibimiz ilk 20 dakikada baskılı oynadı. Daha sonra biz golü bulmamıza rağmen yine savaştılar. İkinci golü bulduğumuzda bile oyunu bırakmadan bir gol buldular. Ancak biz tecrübemizle kazandık” şeklinde konuştu.

Konuk takımın iki golünü kaydeden Anıl Taşdemir ise, “Rakibimiz son haftalarda galibiyete hasretti. Biz de serimize devam etmek için buraya geldik. Geçen hafta sahamızda çok sert bir maç oynadık. O maçı kazandıktan sonra buradan da üç puanla ayrılmak iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA