Aydınspor 1923'te Moraller Yerinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta kötü günler geçiren Aydınspor 1923’te futbolcuların Mukan Perinçek Stadı’nda yapılan antrenmanda morallerinin yerinde olduğu gözlendi.


Teknik direktör Hüsnü Özkara ve Sportif Direktör Ali Aydın’ın görevden ayrılmasının ardından,yönetimde de kan değişikliğine giden siyah-beyazlı ekip dünkü antrenmanını Mukan Perinçek Stadı’nda yaptı. Fizik-kondüsyon ağırlıklı olarak teknik direktör Mesut Toros ve antrenör Barış Mayadağ nezdinde çalışan siyah-beyazlı ekipte morallerin yükseldiği gözlendi. Siyah-beyazlı ekipte hafif sakatlığı bulunan Mümin düz koşu yaptı.

Takımı, Tarsus İdman Yurdu maçına hazırlayan teknik direktör Mesut Toros, futbolcuları psikolojik olarak maça hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.

Futbolcuların içinde bulundukları durum karşısından kalkmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Toros, “Futbolcuların üzerindeki durgunluk geçti. Tarsus maçının öneminin farkındalar. İçinde bulunduğumuz durumu düzeltmek için çalışacağız” dedi.

Tarsus deplasmanının sıralama açısından da büyük önem taşıdığını kaydeden Toros şöyle konuştu:“Tarsus İdman Yurdu’nun puan durumundaki durumu belli. Rakibimiz kazandığında üzerimize çıkacak. Rakibin maç kasetlerini izledik. Hücum hattında önemli oyuncuları var. Önlemimizi alacağız”diye konuştu.

Aydınspor 1923’ü Tarsus deplasmanına hazırlayan Mesut Toros, daha önce Altay’da görev aldığı dönemde de Ekrem Al ve Ümit Turmuş’tan boşalan koltuklarda kısa dönemde A Takımı sahaya çıkarmış ve başarılı sonuçlar almıştı.

UZUN ARADAN SONRA MENDERES’TE ÇALIŞACAKLAR
Öte yandan Aydınspor 1923’ün yarın ki antrenmanını uzun aradan sonra 13.30’da Adnan Menderes Stadı’nda yapması bekleniyor. Efeler, havanın yağışlı olması takdirde Mukan Perinçek Stadı’na gidecek.

Kaynak: İHA