Adana Demirspor Başkanı Tuncel'den Taraftara Sert Tepki

PTT 1. Lig’de sahasında Karşıyaka ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor’da taraftarların tepki gösterdiği kulüp başkanı Mustafa Tuncel, bir grup taraftar ile tartıştıktan sonra ‘Bir daha size başkanlık yapanın’ diyerek, kulüpten ayrılacağını açıkladı.


Ligdeki kötü gidişatına Karşıyaka maçında da dur diyemeyen Adana Demirspor’da maçın ardından ortalık karıştı. Taraftarlar, teknik direktör Yücel İldiz’i istifaya davet ederken, kulüp başkanı Mustafa Tuncel’e de tepki gösterdi.

Tuncel, karşılaşmanın ardından kendisine ayrılan protokol tribününde ayağa kalkarak, bir grup taraftar ile tartışmaya başladı.

‘İldiz’i de al git’ sloganları üzerine sinirlenen Tuncel, “Bir daha size başkanlık yapanın. Hocayı da alıp gidiyorum” diyerek, protokol tribünden ayrıldı.

“HOCANIN İSTİFASINI BEKLİYORUZ”
Adana Demirspor Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Yücel İldiz’in istifasını beklediklerini belirterek, "Maçın ardından sıcağı sıcağına bir şeyler yaşanmış. Yönetim kurulu olarak genel kurul kararı alacağız. Ben başkanı tanıyorsam, taraftarlar onu geri çağırmadığı sürece devam etmez ama inşallah da kulüp sahipsiz kalmaz. Biz her zaman bu takıma sahip çıkmaya çalıştık" dedi.

Kaynak: İHA