Yine Jose yine olay!

Çarpıcı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Mourinho, bu sefer de Liverpool'un şampiyonluk için yeterli kadro derinliğine sahip olmadığını iddia etti.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Liverpool'un Premier Lig'de şampiyon olabilecek kadro derinliğine sahip olmadığını belirtti ama Avrupa vizesi alabileceklerini de ekledi.

Chelsea'nin resmi dergisine verdiği röportajda Liverpool üzerine gelen soruyu yanıtlayan Mourinho, 'Şu an Avrupa'da oynamıyorlar. Yani haftada bir maçları var. Antrenman yapıyor, maça hazırlanıyor ve dinleniyorlar. Fakat biz de geri kalan takımlar Avrupa maçı oynuyoruz.' diyerek öncelikle Liverpool'un lige iyi başlangıç yapmasının sebeplerini sıraladı.

Mourinho, Liverpool'un bu çıkışına rağmen takılacağını ise 'Liverpool muhtemelen zirvedekiler arasında en az kaynağa sahip olanı. Her ne kadar diğer takımlar kadar güçlü görünseler de yeterli kadro derinliğine sahip değiller.' sözleriyle aktardı.

Şampiyonluğun diğer adaylarını da değerlendiren Mourinho, 'Manchester City en iyi kadroya sahip ekip. United'ın tarihi zaten onları aday yapıyor. Tottenham, yazın çok para harcadı. Neredeyse eşit güçte iki kadro çıkarabilirler. Arsenal'de ise Wenger adım adım gidiyor. Son derece istikrarlı bir yapıları var ve Mesut gibi fark yaratan oyuncular alabiliyorlar.' diyerek her takımın son derece kuvvetli olduğunu belirtti.

Liverpool, 10 haftası geride kalan Premier Lig'de topladığı 20 puanla üçüncü sırada yer alıyor.