Tokatspor, Galibiyet Serisi Peşinde

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Aydınspor 1923'ü 3-0 yenerek son haftalardaki çıkışlarını sürdürdüklerini belirterek, "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" dedi.


Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923 karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Son 10 günde 2'si ligde, 1'i Ziraat Türkiye Kupasında olmak üzere yaptıkları 3 maçtan galip ayrıldıklarını ifade eden Demir, "Aldığımız 3 galibiyeti de taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Stada gelerek bizi 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aydınspor 1923 maçının geride kaldığını, Kırklarelispor ile hafta sonu deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarına bugün başlayacaklarını belirten Demir, "Zor bir maç olacak. Bu maça çok iyi hazırlanarak sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Takımın gün geçtikçe rayına oturduğunu dile getiren Demir, "İnşallah daha da iyi olacak. Amacımız, Tokatspor'u hak ettiği yere getirmek. Bunun için de gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA