İnegölspor, Kasımpaşa Karşısında Tarihi Zafere İmza Atmak İstiyor

2006’da Fortis Türkiye Kupasında Beşiktaş’ı yenerek tarih yazan Bursa temsilcisi İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında yarın Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'yı kendi evinde konuk edecek.


14 Şubat 2006 tarihinde Fortis Türkiye Kupası 3. Kademe D Grubu maçında Beşiktaş’ı 50. dakikada Ferdi Aksakal’ın tek golü ile yenerek tarihi bir zafere imza atan İnegölspor, kupada yeni bir zafere daha imza atmanın planlarını yapıyor. Ligde zirvenin ortaklarından olan bordo-beyazlılar, kupada da yoluna devam etmek istiyor. 3. turda güçlü bir rakiple eşleşen İnegölspor, Spor Toto Süper Ligde lider Fenerbahçe’nin ardından 21 puanla ikinci sırada yer alan Kasımpaşa’yı yenerek yeni bir zafere imza atmanın planları ile sahaya çıkacak. Teknik Direktör Mehmet Bulut, "Kasımpaşa, elediğimiz zaman ses getirebilecek bir rakip. O bakımdan açıkçası bizim için kaybedilecek bir şey yok ama kazandığımız zaman çok şey kazanacağız ve bunu biliyoruz" dedi

Bulut, Kasımpaşa ile İnegöl'de karşılaşacak olmalarının kendileri için bir avantaj olduğunu söyledi

Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini belirten Bulut, "Kupa maçlarında sürpriz sonuçlar görülebiliyor. Televizyonda naklen yayın olacak. Biz de iyi bir takımız. İnşallah kazanıp turu geçeriz" diye konuştu.

HAKEM KUTLUHAN BİLGİÇ
Yarın saat 13.30’da İnegöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan maçı İzmir bölgesi üst klasman hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Emre Suna ve Ahmet Şimşek’in yardımcı hakem olarak görev alacakları müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgür Sepin.

Kasımpaşa kafilesi, dün Kemerburgaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde yaptıkları çalışmanın ardından maç için İnegöl’e gelerek kampa girdi. Teknik adam Shota Arveladze, İnegölspor’u kesinlikle hafife almadıklarını belirterek, "Her maça olduğu gibi bu maça da ciddi bir şekilde hazırlandık ve aynı ciddiyetle kazanmak için sahaya çıkacağız. İnegölspor’un Beşiktaş’ı yendiği maçı hatırlıyorum, bizde böyle bir sürpriz yaşamak istemiyoruz” dedi.

GELİRLER YANGINZEDELERE
Öte yandan, İnegölspor-Kasımpaşa maçının bütün gelirleri, Beylik Han yangınında mağdur olan esnaflar için oluşturulan fona aktarılacak.

Kaynak: İHA