Bartınspor’a Moral Yemeği

Bölgesel Amatör Lig 6 .

grupta mücadele eden Bartınspor’a hafta sonu Kastamonuspor ile oynanan ve 0-0 golsüz eşitlikle sona eren maçının ardından moral yemeği verildi.


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Bartınspor’a hafta sonu Kastamonuspor ile oynanan ve 0-0 golsüz eşitlikle sona eren maçının ardından moral yemeği verildi.

Kulüp yöneticileri ve futbolcuların katıldığı yemekte bir takım açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ercan Aydın, alınan 0-0 beraberlik takımda üzüntü yarattığını söyledi.

Başkan Aydın, “Kastamonuspor ve Safranboluspor maddi sıkıntılar dolayısıyla ilk hafta maçlarına çıkamadılar. Kastamanuspor’unda Bartınspor maçına yine maddi sıkıntılar nedeniyle çıkamayacağı gibi konuşulanlar oldu. Ancak son anda gelen bir maddi kaynakla takımları Bartın’a geldi. İlerleyen süreçte eğer yeterli destek sağlanmaz ise Bartınspor’da aynı duruma düşebilir. Bu yüzden Bartın’ın atanmışları, seçilmişleri ve sanayicileri ellerini taşın altına koymalılar. Hedefi şampiyonluk ve 3. Lig olan takımlarını yalnız bırakmamaları gerekiyor. Aksi takdirde bizimde kulüp olarak dar boğaza girmemiz kaçınılmaz. İlimizi temsil eden Bartınspor için sadece yöneticilerden bir şeyler beklenmemeli. Herkes bir şeyler yapmalı” dedi.

Kaynak: İHA