Tevez'den Ronaldo'ya!

Juventus'un Arjantinli yıldızı, Real Madrid maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Juventus'ta takımın yıldız futbolcusu Carlos Tevez, kendilerini zorlu bir maçın beklediğine değinirken, Cristiano Ronaldo'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Tevez, Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir form grafiği yakaladığı hatırlatılınca, "Onun potansiyelini hepimiz biliyoruz. En iyi performansını sergileyememesi için çalışmak zorundayız. Ronaldo bir fenomen, ama onu kıskanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi'ndeki son golünü Manchester United forması altında 2009 yılında Porto'ya atmasının belirtilmesi üzerine ise şöyle konuştu: "Gerçekten o kadar uzun süre olmuş mu? Hiç farkında değilim. Umarım yarın bu kötü seriyi bozarım."

Tevez, karşılaşma hakkındaki görüşlerini de şu şekilde paylaştı: "Güzel bir atmosferde harika bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz. Kalan üç maçımız da bizim için final niteliğinde. Real'in işi kolay olmayacak çünkü 90 dakika boyunca arkamızda büyük bir destek olacak."