Simeone'den Costa'ya övgü!

Brezilya-İspanya arasında büyük bir polemiğe neden olan Atletico Madridli golcü Diego Costa, İspanya La Liga'da fırtına estirmeye devam ediyor.

Brezilya doğumlu olmasına ve Brezilya A Milli takım forması giymesine rağmen İspanya Milli takımında oynamak için başvuruda bulunan ve büyük tartışmalara yol açan Diego Costa, gollerini sıralamayı sürdürüyor.

La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Atletico Madrid, son olarak Athletic Bilbao'yu konuk ettiği maçta David Villa ve Diego Costa'nın golleriyle 3 puana ulaşmıştı.

Kulüp tarihinin en şaşalı dönemlerinden birini geçiren Madrid temsilcisinde, 25 yaşındaki Diego Costa ise La Liga'da 12 maçta 13 kez fileleri havalandırırken, Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece Austria Wien'e karşı forma giyip 2 gol kaydetmişti.

Takımının elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan Diego Costa ile ilgili konuşan teknik direktör Diego Simeone, "Her anlamda büyük bir futbolcu. Yine mükemmel bir gol attı. Her geçen gün büyüyor. Daha çok bir takım oyuncusu ve topu yeniden kazanmamıza da yardımcı oluyor. Tüm bunlar onu daha iyi bir oyuncu yapıyor. Büyümeye devam etmesini umuyoruz çünkü daha iyi olmak için önünde uzun yıllar var" dedi.