Juventus-real Madrid Maçına Doğru

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda Juventus ile karşılaşacak Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti, yarın kendilerini bir üst tura çıkaracak sonucu almak istediklerini söyledi.


Karşılaşmanın oynanacağı Juventus Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Ancelotti, Juventus karşısında enteresan bir maç olacağını dile getirerek "Juventus karşısında en iyi olmanın yollarını aramak ve Şampiyonlar Ligi'nde bizi bir üst tura çıkaracak sonuca bir an önce ulaşmak için oynamalıyız. Juventus'un da grupta birçok sıkıntısı var ama bu maç bizim için matematiksel olarak gruptan bir üst tura çıkma şansını bize verebilir" dedi.

Real Madrid'in özellikle son dönemde kolay gol atıp, kolay gol yediği hatırlatılan ve bunu nasıl dengelemeyi düşündüğü sorusu yöneltilen Ancelotti, "Biz, hem iyi hücum etmeliyiz hem de iyi savunma yapmalıyız. Hücumda çok iyiyiz ve çok gol atıyoruz ama yiyoruz da. Bu konuda daha iyi olmalıyız" yanıtını verdi.

Ancelotti, meslektaşı Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte'yi de överek "Conte olağanüstü bir iş başarmakta. İki senede iki şampiyonluk kazandı. Yeni baştan bir takım yarattı ve rekabetçi bir hale getirerek, zirveye taşıdı. Juventus'un Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderi, bundan sonraki 3 maçta kalitesini sahaya koyup, koymamasına bağlı" ifadesini kullandı.

54 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı eski öğrencisi Andrea Pirlo'yu da methederek, Pirlo'nun güçlü ve zeki bir oyuncu olduğunu ve böyle yüksek bir seviyede ona sahip olmanın bir avantaj olduğunu belirtti.

Real Madrid, Juventus maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı statta yaptığı çalışmayla tamamladı.

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi Grubu'nda yarın Juventus Stadı'nda oynanacak Juventus-Real Madrid müsabakasını İngiliz hakem Howard Webb yönetecek.

Kaynak: AA