Gaziantepspor - Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantepspor kendi evinde Sivasspor'a 4-0 mağlup oldu.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor’un iyi bir futbol oynadığını belirterek, “Kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve bugün hak ederek üç puan aldılar. Tabi maçın başındaki penaltı ister isteme bizi biraz uğraştırsa da Muhammet’in attığı gol ofsayt olmadığı içinde gol bulmakta problem yaşadık. Akabinde oyunu çevirmek adına yaptığımız saha içinde psikolojik olarak sıkıntılı takıma hata yapma zorlandı ve akabinde istemediğimiz mağlubiyet aldık. Seyircimizi üzdük tabi buradaki alanına mağlubiyet tamamen beni ilgilendiriyor. Benim suçum hata bendeydi. Bu yüzden taraftardan özür diliyorum. Önümüzdeki hafta telafi etmeye çalışacağız. Alacağımız galibiyetler ile taraftarı mutlu etmeye çalışacağız” dedi.

Gaziantepsporlu oyuncu Haris, ilk yarı oyunun kontrollerinde olduğunu ifade ederek, “Talihsiz bir şekilde penaltıya maruz kaldık. Aslında topa hakim olan pozisyonları bulan taraf bizdik. İlk yarıda dediğim gibi penaltıdan bir gol buldular. Muhammet’in attığı gol sanırım ofsayt değildi. Ortaya çok farklı bir skor çıkabilirdi elbette. İkinci yarı başladığında ne olduğunu anlayamadık” diye konuştu.

Gaziantepsporlu bir diğer futbolcu Traore de mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi.

SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez, bugün iyi gününde olduklarını belirterek, “Bugün belki de en iyi Sivasporu göstermiş olduk. Sahada çok iyi mücadele ettik sahada haklı galibiyet aldık” dedi.

Sivassporlu oyuncu Aatif ise karşılaşmanın başlangıcının zor olduğunu ifade ederek, “Gaziantepspor maça iyi başladı.

Özellikle ilk 25 dakika iyi bir mücadele ortaya koydular. Daha sonra biz golü bulduktan sonra biraz Gaziantepspor düşüşe geçti ve bizim için her şey ondan sonra daha da kolaylaştı” diye konuştu.

Kaynak: İHA