F.Bahçe'ye Derbi Öncesi Müjdeli Haber

Fenerbahçe'de gözler, pazar günü Galatasaray ile oynanacak derbiye çevriliyor. Teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularına rakibin zayıf yönlerini ezberletecek....

Süper Toto Süper Ligde deplasmanda aldığı Bursaspor galibiyeti ile liderliğini farklı bir şekilde sürüdüren Fenerbahçe'de derbi mesaisi yarından itibaren başlıyor.

Tansiyonu yüksek Bursa deplasmanı sonrası oyuncularına iki gün izin veren Teknik Direktör Ersun Yanal, yarından itibaren rakiplerini oyuncularına ezberletmeye başlayacak.

Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'da oynadığı bir çok maç ile ilgili detaylı raporlar hazırlayan Yanal'ın, ezeli rakiplerinin zayıf yönlerinin oyuncularına aktaracağı öğrenildi.

Bursaspor maçının ilk yarısında oynanan futboldan da memnun kalmayan Ersun Hoca, düzenleyeceği toplantılarda uyarılarda bulunacağı ve rakibe önde basıp, şok pres uygulamasının en büyük silahları olduğunu hatırlatacağı bildirildi.

FENER'E 3 MÜJDE

Öte yandan Galatasaray Derbisinde kaptan Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Gökhan Gönül yeniden ilk onbire dönüyorlar. Cezalı Alper Potuk haricinde derbiye tam kadro hazırlanacak olan sarı lacivertlilerde tek hedef galibiyet.

Ligdeki liderliklerini arayı dahada açarak sürdürmeyi planlayan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, ligin ikinci yarısındaki zorlu fikstürü de düşünerek oyuncularına galibiyetten başka hedeflerinin olmadığını söylediği gelen haberler arasında.

Yanal'ın camianın derbiye verdiği öneminde altını çizdiği ve alınacak üç puandan çok psikolojik olarak büyük avantaj getirecek maçtan galibiyetle dönmeleri gerektiğini oyuncularına ilettiği öğrenildi.