Aslan'ın Kopenhag sınavı!

Kopenhag maçı için Danimarka'ya giden G.Saray'da, Muslera ve Sneijder'in yerine kimlerin oynayacağı belli oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Danimarka temsilcisi Kopenhag ile zorlu bir sınava çıkacak. Yarın oynanacak maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak mücadelede Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ile Simon Long yapacak.

Stuart Burt'un dördüncü hakem olarak görev alacağı mücadelede, Andre Marriner ile Kevin Friend ilave yardımcı hakem olacak.Kopenhag 'da hava yağışlı, 8 derece. Maç saatinde ise havanın kapalı ve 7 derecelik bir sıcaklıkta olması bekleniyor.

MUSLERA VE SNEİJDER ŞOKU!
Galatasaray'da Torku Konyaspor önünde sakatlanan kaleci Muslera ve Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder, bu zorlu maçın kadrosunda yer almıyor. İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin Muslera'nın yerine genç kaleci Eray İşcan'a şans vermesi beklenirken Sneijder'in yerine ise Bruma'nın şans bulacak.

3 PUAN İKİNCİLİK ADINA ÖNEMLİ!
Grupta oynadığı 3 maçta 4 puan toplayan sarı kırmızılılar bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa ilk iki adına büyük bir avantajı da eline geçirecek. Aslan bir sonraki maçta (27 Kasım) Real Madrid deplasmanına konuk olacak. Son maç ise 10 Aralık'ta Türk Telekom Arena'da Juventus'la.

MANCINI: 'GÜZEL SONUÇ ALACAĞIZ'
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, '5 haftada değişim zor, ama takım iyi çalışıyor, zamana ihtiyacımız var. Çok yoğun ve ağır şartlarda çalışıyoruz. Takım iyiye gidiyor ama zor bir grup, her şey yapabiliriz. Gruptaki favoriler Real Madrid ve Juventus görünse de Galatasaray olarak güzel sonuçlara gideceğiz' diye konuştu.

SOLBAKKEN KORKMUYOR
Sadece Sneijder'ın olmayışının kendileri için küçük bir avantaj olduğunu bildiren rakip takımın hocası Solbakken, 'Sonuçta bu bir takım oyunu. Galatasaray'da sistem olarak iki tercih var. Biri Drogba etrafında yapılan oyun sistemi, diğeri Mancini geldikten sonra oynatmaya başladı ki o da Drogba ve Burak Yılmaz'ın yan yana oynaması ama sonuçta bunlar bizi pek etkilemiyor. Biz elimizden geldiği kadar iyi oynamaya çalışacağız' dedi.


İŞTE PUAN DURUMU

Aslan'ın Kopenhag sınavı!



KOPENHAG
Wiland
Jacobsen
Mellberg
Siqurdsson
Bengtsson
Gislason
Bolanos
Claudemir
Braaten
Vetokele
Jorgensen

GALATASARAY
Eray
Riera
Chedjou
Semih
Eboue
Selçuk
Melo
Emre
Burak
Bruma
Drogba

SAAT: 21:45
STAT: Parken
YAYIN: Star TV
HAKEM: Martin Atkinson