Orduspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 15. haftasında Orduspor, kendi evinde ağırladığı Balıkesirspor’a 1-0 mağlup oldu.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, sahada futbolun bütün doğrularını yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Sahada inanılmaz bir özveri ile mücadele eden bir takımımız vardı. Bugün sadece gol bulamadık. Bugün oynadığımız oyun ile mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Rakibimizi kutluyoruz. Bir anlık hatamızdan bir gol buldular ve maçı kazandılar. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremezseniz maçı çeviremezsiniz. Bir tane gol bulabilseydik maçın seyri daha farklı olabilirdi. Şimdi önümüzdeki Samsunspor maçına odaklanacağız" dedi.

UFUKHAN: "ŞANSSIZ BİR GOL YEDİK"
Ordusporlu futbolcu Ufukhan Bayraktar, şanssız bir gol yiyerek mağlup olduklarını vurgulayarak, "Bütün takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe, taraftarlara teşekkür ediyorum. Bugün yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Çok iyi mücadele ettik. İlk yarı maça çok iyi başladık. Şanssız bir gol yedik. Bize bir üzüntü yarattı ve ikinci yarıda maça çok iyi başladık. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Rakibimizin 90 dakika boyunca belki bir tane pozisyonu vardı. Şanssız bir gol yedik" diye konuştu.

ZİYA: "İYİ MÜCADELE ETTİK"
Sezon içerisindeki en iyi maçlardan birini oynadıklarını ifade eden Ordusporlu futbolcu Ziya Alkurt ise, "Hem mücadele anlamında hem oyun anlamında iyi mücadele ettik. Şanssız bir gol yedik. Son dakikaya kadar kovaladık. Düştük kalktık devam ettik. Ama olmadı, nasip. Bugün Balıkesirspor yenecekmiş nasip onlaraymış" şeklinde konuştu.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Lig için çok önemli bir maçtı. Bizim için de çok önemli bir maçtı. Bugün kazandık. Maçı kaybetseydik Orduspor büyük bir fark açacaktı. Sonra yakalamak biraz zor olacaktı. Bugün biz kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra yukarıdaki takımların maçlarının seyir zevki yüksek olacak. İyi mücadele ettik. Bulduğumuz pozisyonu gol yaptık. İyi mücadelenin sonunda kazanan taraf biz olduk" açıklamasında bulundu.

ERTUĞRUL: "ZİRVEDE BULUNMAK İSTİYORUZ"
Balıkesirsporlu futbolcu Ertuğrul Arslan, maç öncesinde Orduspor ile aralarında 5 puan fark olduğunu hatırlatarak, "Yenilseydik 8 puan gibi fark olacaktı ve kapatılması zor olan yüksek bir puan farkı olacaktı. Bunun bilinci ile buraya geldik. Orduspor’un gücünü biliyorduk. Biz zirvede bulunmak istiyoruz. Galip geldiğimiz için mutluyum" ifadelerini kullandı.

BURAK: "MÜCADELENİN KARŞILIĞINI ALDIK"
Sahadaki mücadelelerinden dolayı Orduspor'u tebrik eden Balıkesirsporlu futbolcu Burak Çalık ise, "Bugünkü mücadelenin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Çok iyi mücadele ettik. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki maçları da inşallah kazanacağız. Bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA