Bursa'da Off Road Heyecanı

Uludağ'ın engebeli arazilerine gelen off road tutkunları, ormanlık alanda adrenalin dolu bir gün geçirdi.

Heyecan dolu anların yaşandığı antrenmanda bazı araçlar çamura saplanırken, kuvveti yetersiz kalan araçlar ise engeli aşabilmekte zorlandı.

Türkiye'nin birçok yerinden gelerek Bursa Uludağ'daki engebeli arazide antrenman yapan off road tutkunları nefes kesti. Rota boyunca ağır zemin şartları yarışmacılara zor anlar yaşattı. Off Road yarışlarını izleyenler de heyecana ortak oldu. Yarış severler hem araçları yakından inceledi, hem de arazideki engebeleri yürüyerek geçmeye çalıştı. Çamurlu arazide zaman zaman saplanıp kalan araçların yardımına diğer araçlar yetişti.

Heyecan dolu anların yaşandığı antrenmanda çamura saplanan araçların yanı sıra kuvveti yetersiz kalan araçlar ise engeli aşabilmek için uzun uğraşlar verdi. Bazı araçlar diğer araçların yardımı ile engelleri aşmayı başardı. Çamur çukurunda ise araçlardan çok ATV'nin yaptıkları herkesi hayran bıraktı. Ciplerin zorla geçtiği çamur parkurunu ATV'ye binen bir off road tutkunu herkesin meraklı bakışları arasında hiç zorlanmadan geçti.

Kaynak: İHA