Yiğidolar Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor'u yenerek, son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.


Ligde geride kalan 9 haftada 16 puan toplayan ve son 5 yılın en iyi ilk 9 hafta performansını sergileyen kırmızı-beyazlı ekip, yarın Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantespor'a konuk olacak.

Son olarak ligin 5. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Sivasspor, bu maçtan sonra ligde 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 42 gündür yenilmeyen Yiğidolar, 6. haftada Elazığspor'u deplasmanda 4-2, 7. haftada sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0, 9. haftada Sivas'ta Kayseri Erciyesspor'u 2-0 mağlup etti, 8. haftada ise Trabzonspor deplasmanından 1 puanla döndü. Bu periyotta, rakip fileleri 8 kez havalandıran Sivas ekibi, kalesinde ise 2 gol gördü.

İlk 9 haftada 6 kez fileleri havalandıran Aatif Chahechouhe ile asistleriyle takıma önemli katkı sağlayan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho, Gaziantepspor karşısında Yiğidolar'ın en büyük kozu olacak.

Kamil Ocak Stadı'nda saat 20|00'de başlayacak Gaziantepspor-Sivasspor maçını, hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Nihat Mızrak'ın yapacağı karşılaşmada, Muharrem Yılmaz dördüncü, Yaşar Kemal Uğurlu beşinci, Özer Özden altıncı hakem olarak görev alacak.

Kaynak: AA