Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü’nde Galibiyet Sevinci

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 5. Grupta yer alan Kayseri temsilcilerinden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü ligin 2. haftasında Atatürk Spor salonunda oynadığı maçta Kılıçaslan Koleji Spor Kulübünü 94-65 yenerek galibiyet serisine devam etti.


Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak maçtan sonra yaptığı değerlendirmede "Ligin 2. haftasında gerçekten çok genç ve koşan bir rakibe karşı oynadık. Maçın ilk periyotu ve 2. periyorudun ilk 5 dakikası karşılıklı sayılarla geçti. Maçın 15. dakikasından sonra oyuna ağırlığımızı koymaya başladık ve bulduğumuz son saniye basketiyle soyunma odasına 46-34 önde gittik.

3.Periyodun başından itibaren dış atışlardaki ve hızlı hücumlarda ki yüksek yüzdemiz sayesinde farkı biraz daha açtık. Son periyotta da maç genelde karşılıklı sayılarla geçti ve maçtan 94-65 galip ayrıldık” dedi.

Aksoyak, “Bizim için gerçekten çok önemli bir galibiyet oldu. Ligin sürpriz takımlarından birisiyiz ve bu galibiyet serimizi deplasmanda oynayacağımız maçla devam ettirerek gurupta ilk 3 iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Şimdi önümüzde ki hafta deplasmanda oynayacağımız Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bugünkü maçta centilmence mücadele eden Kılıçaslan Koleji Spor Kulübü antrenör ve sporcularına teşekkür ediyor bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA