Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi Karşılaşması Ardından

Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic, rakip kalecinin çok iyi oynaması sonucu kötü bir sonuç aldıklarını söyledi.


Masic, Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi 5. haftasında kendi sahasında konuk ettikleri Rize temsilcisi Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübüne karşı iyi motive olduklarını belirterek, “Motivasyonumuz iyiydi ve maçı kazanmak istedik. Ama karşılaşma öncesi biraz sıkıntılarımız vardı. Şutla ilgili sorunlarımız vardı. Rakip kaleci çok iyi performans gösterdi. 4 tane 7 metre atışını kaybettik. Rakip kaleci çok güzel kurtarışlar yaptı. Bunların yanı sıra bizlerin ataklarına hızlı karşılık verdiler. İkinci yarı daha iyiydik. Kalecimiz sakatlandığı zaman hemen akabinde iki oyuncumuza 2 dakika cezası verildi.

Bunu rakip çok iyi kullandı ve farkı açtı. Bu yıl bütün ligdeki takımlar hemen hemen birbirine çok yakın rakipler. Bundan kendimize bir ders çıkartacağız. Bizim yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Umarım bu karşılaşmayı unutup hatalarımız düzeltip iyi sonuçlar alacağız. Aslında oyuncularımız anlaştığımız oyun üzerinde iyi oynadı. Rakip takım iyi şutlar attı ve çok iyi koyarak ani ataklar yaptı. İkinci yarı çok daha hızlı geçti. Bu yüzden geride kaldık” dedi.

Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak ise aldıkları sonucun kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, “Tekrar bir seri yakalamak istiyorduk ve bunu da başardık. Bu yüzden rakibimizi çok iyi analiz ettik. Rakibi çok iyi tanıyoruz. 5 tane yabancısı olan güçlü bir ekip. Bu rakibi yenmek buradan her takıma nasip olmaz. Çünkü kolay bir iş değil. Güzel bir galibiyet aldık. Seri devam edecek ve şuanda 8 puanla ligde ikinci sıradayız. Tabii bu uzun bir maraton. Her şeyin sonu değil. Ben daha önce Kastamonu’da iki yılımı geçirdim. Burada çok güzel anılarım oldu. Kastamonu halkına da buradan saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Acele etmesinler çok iyi bir takıma sahipler. Bu takım ileriki yıllarda çok iyi işler yapacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA