Ozan Bulkaz; 'Evimizde Sert Oynuyoruz”

Beko Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Uşak’ta oynanan Uşak Sportif ve İçel BŞB karşılaşmasının ardından yapılan açıklamalarda baş antrenörler ve oyuncular maçı değerlendirdi.


Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz; “Konsantrasyonumuzu 4 periyoda yaymamız gerekiyor. Beko Ligi’nde hiçbir zaman gevşemeye izin verilmez. Fakat maçın genelinde iyiydik, yaptığımız iyi müdafaa ile farkı bir ara 25 sayıya kadar çıkardık. Kendi evimizde sert oynuyoruz bu sertliği deplasman maçlarına da yayarsak istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum. Uşak halkına ve seyircimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uşak Sportif Basketbolcusu Erdinç Balto da; “Maça çok iyi hazırlanmıştık. Bugünde ortaya çok iyi bir oyun çıkardık. Son periyotta biraz boşladık ama yinede toparladık oyunu. Şuan her şey güzel gidiyor 4/3 yaptık. Daha çok çalışarak önümüzdeki maçları kazanmaya devam edeceğiz“ dedi.

İçel BŞB Baş Antrenörü Mete Babaoğlu ise; “Maçın 3. Periyodunda kötü bir performansımız oldu. Bu tür maçlarda çok fazla geriye düşünce toparlamak zor oluyor. Bunun sıkıntısını yaşadık. 4. Periyotta maça ortak olacağımız pozisyonlarımız olsa da biz değerlendiremedik. Uşak Sportifi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

İçel BŞB Tayfun Erülkü ise; ”öncelikle Uşak Sportif’i tebrik ediyorum çıkardıkları mücadeleden dolayı. İlk üç periyotta savunmada verdiğimiz açıklardan dolayı farkın açılmasına neden olduk. Son periyotta iyi mücadele ettik ama fark çok olduğu için arayı kapatamadık.” Diyerek maçın değerlendirmesini yaptılar.

Kaynak: İHA