Mahmut Uslu: Aydınlar’da el kaldırdı

Beyaz TV ekranlarında Ertem Şener’in sunumuyla yayınlanan ‘Beyaz Futbol’da ‘Tarihi Kongre’ tartışıldı. Mahmut Uslu’nun Beyaz Futbola verdiği röportaj ilk kez ekrana geldi.

'Beyaz Futbol'ile yaptığı röportajında güzel bir kongre olduğu ile ilgili düşüncelerini aktaran Mahmut Uslu, kongre ile ilgili 'Fenerbahçelilere tam 'cuk oturan'bir kongre oldu' ifadesini kullandı.

İşte kongre sonrasında'Beyaz Futbol'un Mahmut Uslu ile yaptığı röportaj'ın detayları:

'Olmaması gereken kongre yapıldı '
Ben çok mutluyum inşallah sandık kimi seçerse de Fenerbahçe 'yi alıp götürecek. Aslında bu kongrenin olmaması lazımdı. Çünkü 3 seneliğine seçmiştik daha evvel. Biliyorsunuz hapisteydi başkan. Ama bu mecburi bir kongre oldu. Burada oy birliği ile 3 arkadaşımız da aklandı ben çok mutluyum.

'Hulusi aklansa iyi olurdu '
Genel kurula saygı göstermek lazım ama Hulusi aklansaydı daha iyi olabilirdi.

'Mehmet Ali Aydınlar salonu terk etmemeliydi '
Aydınlar Yıldırım 'ı dinlemeden gitti. Beklemesi lazımdı.

'Mehmet Ali Aydınlar 'da el kaldırıp arkadaşlarımızı akladı '
Fenerbahçe 'ye operasyon yapıldı. 2 sene evvel söyledim yine söylüyorum. Şahsi fikrimi söylüyorum. Fenerbahçe 'ye UEFA nezninde ve Türkiye nezninde çok yanlış işler yaptırdılar. Fenerbahçe 'nin günahı yok bu işlerde. Bu kanun vesaireler yazılan çizilenler devamlı aynı şeyler konuşuluyor. Ben söylüyorum bugün de oy birliği ile de insanlar aklandılar.

Kimler sattı Fenerbahçe ve Beşiktaş 'ı?

'Fenerbahçe 'yi satanları TFF başkanı iken de Aydınlar 'a söyledim '
Hepiniz biliyorsunuz 2 senedir konuşuyorlar saten kimlerin olduğu belli. Ben federasyon başkanıyken de kendisine söyledim Aydınlar 'ın. Onun için ben çok rahatım. Benim her söylediğim doğru olmaya bilir. Her duyduğum da doğru olmayabilir. Ama ben kendim kişi olarak her şeyi söyledim dışarıda olduğum için de rahatça söylüyorum da saten.