Aliağa'dan en kötü başlangıç

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, ligdeki 6. sezonunda 4. haftalar itibariyle en kötü sezon başlangıcını yaptı.

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e 81-65 mağlup olan Aliağa Petkim, ligdeki 6. sezonunda 4. haftalar itibariyle en kötü sezon başlangıcını yaptı.

Sezona başantrenör Hakan Demir ile başlayan ve ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Aliağa Petkim, Hakan Demir'in Trabzonspor Medical Park'la anlaşmasının ardından dünkü Fenerbahçe Ülker maçına yardımcı antrenörleri yönetiminde çıktı. Güçlü rakibine 81-65 mağlup olan Aliağa Petkim'de Marshall'ın 22 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı. Marshall ilk 4 maçta yakaladığı 22,2 sayı ortalamasıyla takımda en skorer isim oldu.

Ligde 4. haftayı 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle kapatan Aliağa Petkim, ligdeki 6. sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. Daha önceki 5 sezonda ilk 4 haftayı en az 2 galibiyetle tamamlayan Aliağa Petkim, gelecek hafta Pınar Karşıyaka'yı konuk ettikten sonra deplasmanda Trabzonspor Medical Park'la karşılaşacak.