Sivasspor - Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Medical Park Antalyaspor deplasmanda Sivasspor’u 3-0 mağlup etti.


Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, karşılaşmada istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirterek, "Sivasspor şu an iyi bir dönem yaşıyor. Bugün asıl futbolumuzu ortaya koyamadık. Rakibimizin iyi oynadı, ama buna karşılık veremedik" dedi.

5 önemli eksik bulunmasını sorun etmediğimizi belirten Domingo, "Cezalılar ile ilgili bir durum söz konusu değil. Rakibimiz gerçekten güzel bir oyun oynadı ve kazandı" diye konuştu.

Sivasssporlu oyuncu Korcan Çelikay ise, “Evimizde kaybetmek kötü oldu. 3 puanı onlar aldı. Bize yakışmayan bir skor oldu. Umarım bunu önümüzdeki maçlarda telafi ederiz" dedi.

Sivasssporlu bir diğer oyuncu Cihan Özkara da güçlü bir takım olduklarını vurgulayarak, "Önümüzdeki maçlarda tekrar kendimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, deplasmanda nasıl kazanılması gerektiğini gösterdiklerini belirterek, "Rakibimizin genel savunma kurgusunda bir önceki oynadığı maç sıkıntı yaşamasına neden oldu. Biz bunu biliyorduk bu yüzden önce oyunu karşılayalım ve savunma zaaflarında kontra atak ile gole gidelim dedik. İkinci yarı istediğimiz gibi oldu girdiğimiz pozisyonları gole çevirince rahatladık ve istediğimiz sonucu aldık. Oyuncularımız galibiyeti nasıl elde edeceklerini gösterdi” dedi.

Medical Park Antalyasporlu Musa Nizam ise 2 haftalık mağlubiyet serisinden sonra galip gelmenin önemli olduğunu kaydederek, galibiyeti Mehmet Sedef’e armağan etti.

Emre Güngör ise galip gelmeyi başardıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, ligde daha iyi sıralara yükselmek istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA