Sefa Tenis Oynayacak Partneri Buldu

Bartın'da, tenis çalışmalarını aralıksız sürdüren bedensel engelli Sefa Ercan tekerlekli sandalye tenisi oynayabileceği partnerini buldu.


Sefa Ercan ile tenis oynayacak partner oyuncu bulduklarını belirten tenis Hocası Ali Güler, Canan Yanık ile engelli tenis çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Engelli tenisine ilginin artmasını hedeflediklerini söyleyen Güler, “Sefa ile başladığımız yolda Canan ile devam ediyoruz. Sefa beş aydan beri tenis oynuyor ve bir aydır Canan arkadaşımız ile çalışmalar yapıyoruz. İlk hedefimiz eğlenmek, eğlenirken öğrenmek ve daha fazla tekerlekli sandalye sporcumuzun olmasını istiyoruz. Tek eksiğimiz tekerlekli sandalye ve Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu’ndan sandalyelerimizi bekliyoruz. Mart sonunda Antalya’da düzenlenecek turnuvaya da sefa’yı yetiştirmeye çalışıyorum. Umarım her şey istediğimiz gibi gider. Sefa ile 5 ayda çok yol kat ettik. Buna Canan’ın da dâhil olması bizi gururlandırdı. Umarım örnek teşkil ederler ve bu sporu sevdirirler. Engelli kardeşlerimizi evden çıkartarak spor yapmasını sağlayacağız. İlk hedefimiz Türkiye'deki turnuvalara katılmak. Sonra uluslararası turnuvalara katılmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA