'Gençlik Dopinge Karşı' Paneli

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından, “Gönçlik Dopinge Karşı” konulu panel düzenledi.


Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından, son zamanlarda giderek artan doping olaylarının gençler üzerinde olumsuz etki bırakacağını düşünerek, “Gençlik Dopinge Karşı” sloganı ile panel düzenledi.

Panele Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, Vücut Geliştirme Federasyonu Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, Şanlıurfa Spor Kulübü adına Hakan Keşküş, Özel Sefa Şirketler Grubu Başkanı İbrahim Tamdoğan, antrenörler ve sporcular katıldı.

Ponelde konuşmacı olarak ise Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Recep Cengiz ve Resul Halat katıldı.

Panelistlerin ayrı ayrı sunum yaparak katılımcılara doping, dopingin zararları etik değerler ile ilgili bilgi verdi.

Panelde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Gençlik merkezlerimiz; gençler ile ilgili birbirinden güzel faaliyetlere imza atmaktadır. Özellikle son dönemlerde sporcuların doping kullanımları ile ilgili basında çıkan haberler bizleri üzmektedir. Genç sporcularımızın bu haberlerden etkilenerek aynı hataları yapmamaları için bu paneli düzenledik. Düzenlenen bu panel ile gençlerimizin her türlü sıkıntılarına çözüm yolu üretmek için çaba sarf ettiğimizin kanıtıdır. Böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştiren Yenişehir Gençlik Merkezi çalışanlarıma ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum“ dedi.

Kaynak: İHA